Denne hjemmeside bruger cookies og ligende teknologier til at fungere optimalt (f.eks. at opretholde din forbindelse).

STØT UDSATTE BØRN OG UNGE

Du er med til at sikre, at vi i fremtiden kan hjælpe endnu flere børn og unge med problemer som ensomhed, fattigdom, misbrug og vold.

Din støtte hjælper på flere måder

Mentoring og dialog

Gennem mentoring, samtaletilbud og workshopforløb bruger vores unge frivillige dialog til at hjælpe børn og unge godt på vej, når tingene bliver svære.

Aktiviteter på institutioner

Vi skaber et pusterum på døgninstitutioner, hospitalscaféer, krise- og asylcentre, hvor børn og unge kan glemme de bekymringer, der fylder i hverdagen.

Ung i verden

Vores aktiviteter er til stede i lande, hvor unge ikke altid bliver hørt og ofte har ringe muligheder for at få indflydelse på deres egen hverdag og fremtid.

Ferie- og weekendlejre

Vores lejre handler helt enkelt om at skabe gode oplevelser for børn og unge. Tryk nedenfor, hvis du ønsker at støtte lige netop dette område.
Læs mere

Lektiehjælp

For os handler lektiehjælp om meget mere end bare lektier. Det handler om, at børn og unge får troen på, at de kan gennemføre den uddannelse, de drømmer om.

Klubaktiviteter

De børn og unge, der kommer i vores klubber, får plads til at lægge problemerne væk, nyde gode oplevelser og være en del af et fællesskab.

Inspirerende indsamlinger

Vil du støtte udsatte børn og unge?